Om os

Scrap Solutions A/S er en handelsvirksomhed, der er baseret på omfangsrigt netværk af genvindingsvirksomheder og teknologier. Hermed kan vi bringe det rette materiale til rette genvindingsteknologi.

 

Vores virksomhed lever af at genvinde de knappe resourcer via viden. Vi vil gerne fremstå som en professionel virksomhed, der har følgende arbejdsværdier:

 

  • Løsningsorientering (vi løser opgaver for kunden, også selv om det konkrete ikke er vores fokusområde)
  • God service (vi siger tingene lige ud, henter, når vi siger, vi henter osv.)
  • Troværdighed (vi gør det, vi siger)
  • Tilgængelighed (vi er der altid og gemmer os ikke)
  • Viden (vi skal være kendt for at have en god faglig viden, nationalt og internationalt)

 

Scrap Solutions A/S  har indenfor genvindingsbranchen et meget stort netværk , der er opbygget gennem vores dygtige medarbejdere igennem rigtig mange år.

 

Vi håndtere affaldsfraktioner, såsom metaller, plast, batterier, komponenter, printplader, glas, syre samt filterkager fra skandinavien, og afsætter disse varer til de mest optimale genvindingsvirksomheder globalt. Scrap Solutions A/S blev etableret 1/3-14, men har sine rødder mere end 20 år tilbage i genvindingsindustrien. Scrap Solutions A/S har eksisteret siden 2008, men var først et ApS og er senere omdannet til et A/S. Scarp Solutions A/S er en del af en større gruppe virksomheder med samme ejer. Virksomhedsgruppen består af RenoFyn, DKK-Plastics samt Raw Material Solutions.